Mosonmagyaróvár – 5. VK. – Nagy Péter Krisztián

Nagy Péter Krisztián az MKKP jelöltje Győr-Moson-Sopron megye 5. választókerületében.

Sokáig rejtőzködő passzivistaként kémlelte a közéleti látóhatárt, de szerencsére nem került kapcsolatba az öltönyös raszták csoportjával, így most a kétfarkú Kutya Párt jelöltjeként állhat Mosonmagyaróvár közepére.

A jamaikai  puliször-tea üzletet beindítjuk. Még nagyobb haszonra tehetünk szert, ha picit lehúzzuk a jamaikaiakat és a puliször 2%-a Nagy Péter Krisztin haját tartalmazza. Ennyiben jelöltünk nemzetgazdasági jelentőségű lesz, hozzájárul a hazai GDP növekedéshez.

A Jamaika-terv

Mosonmagyaróváron nemrég társasház épült egy ottani kutyafuttatóra. Le már nem lehet bontani az épületet, de a falain az új tenyésztésű kaliforniai függőlegesen sétáló kutyák engedélyt kapnak a mászkálásra.

A törvényesítgetett kutyamenhely-építési tilalmat a városhatár kiterjesztésével kerüljük meg.

A mosonmagyaróvári példát országosan elterjesztjük. A szemetet és minden mást, ami nem kell, befüvesítünk.

Az M1 aszfaltjával is kezdenünk kell valamit. Mosonmagyaróvár határában már az MKKP elnökség is vesztegelt defekt miatt. A kapott információk szerint trailerrel 350 ezer forintért szállítottak volna el minket Strassbourgba, ezért inkább a kerékcsere mellett döntöttünk.

Egységesítjük az M1-et. Zavaró, hogy a gyorsabb sávokban kevesebb a kátyú, ezért azt is lerontjuk, hogy az abszurd humort értékelni képes emberek jól szórakozzanak. Ha ez nem sikerül, akkor a Brunhard-féle minden kátyú elmét alapján a legmélyebb kátyú szintjéig kiterjesztjük az útkihagyásokat.

Közmunások önkéntes munkában létesítenek kátyúkat az M1-en.

A helyi kiskirályokkal nem kell foglalkoznunk, őket elintézi szépen a Győrben induló királynőnk.

Luk,csatlakozz a kampánycsapathoz!
CSATLAKOZZ