Salgótarján – 1. VK – Betes Szabó Mona

Betes Szabó Mona Nógrád megye 1. választókerületében, Salgótarjánban indul a Kutyapárt közelebbről eddig meg nem határozott színeiben.

Táncos, anya, nagycsaládosokat segítő megyei civil szervezet vezető és papírja van arról, hogy bátor, kitartó és nagyon elszánt magyar nő.

A város láthatóan készen áll a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra, a helyi csapat elszánt, azonnal a megalakuláskor jelöltet állított és programot hirdetett:

Szeretett Salgótarjánnak és szeretett Nógrád megyének még több Termálfürdőre és Wellness központra van szüksége.

Kisvasút is feltétlenül fontos azok kedvéért, akiknek hányingerük van a buszokon és papírjuk is van erről.

A Tesco áruház parkolója körül egy villamost akarunk, hogy az autóból kiszállt utasok kényelmesen közlekedhessenek a bejáratig.

Időgép kell Dolinkába!

Azonnal el kell indítani a Panelcsere programot! Mi adunk rengeteg üreset és cserébe kérünk lakossággal telit!

Minden kulturális programot ingyenessé teszünk! Például a sörfogyasztást is.

Ez nem lesz olcsó, de tudjuk a megoldást. Nem fogunk fejlődni, hogy örökké a leghátrányosabb helyzetű megye maradhassunk és még több pénzt zsebelhessünk be az Európai Uniótól!


Szeretnénk az Ipoly folyót megszerezni és felduzzasztani vele a Tarján patakot, hogy végre hajózható legyen.

Látjuk, hogy a helyi buszmenetrendet mennyire tök jól meg lehetett csinálni messziről. Ezért mi a továbbfejlesztett változat elkészítésével egy eszkimó óvónőt bízunk meg.

A salgótarjáni MKKP mérsékelt szárnyának záradéka: Minden politikus minimálbérért fog dolgozni!

Folytatjuk a környéken manapság jellemző fontosabbnál fontosabb tanfolyamokat, sőt, mi is indítunk egyet: jelentkezz az MKKP Salgótarján csoporthoz az ingyenes passzivista felsőfokú OKJ-s mesterképzésért!

CSATLAKOZZ