Esztergom – 2. VK – Papp Laci

Papp László az MKKP képviselőjelöltje Komárom-Esztergom megye 2. számú egyéni választókerületében, Esztergomban. László fontos szerepet tölt be a város életében, számos szentendrei fejlesztésben, akcióban részt vesz, ültetett pédául Szentendrén egy csomó esztergomi virágot.

Az ingyen sör támogatottsága a párton belül 2017 végére 97% alá csökkent. Laci vendéglátósként pontosan látja, hogy mennyi problémát okoz a fizetős sör, ezért folyamatosan azon dolgozik, hogy az ezzel kapcsolatos ígéret valósággá váljon.


Társadalmi célú hirdetés

Az MKKP  nem csak tiszteletben tartja, hanem ápolja, fejleszti is a helyi hagyományokat. Ennek jegyében dolgoztuk ki esztergomi választási programunkat.
Bevált módszer a városban, hogy a legkülönfélébb problémákat OSB lappal takarják el. Nem szakítunk ezzel a gyakorlattal, sőt!

Az omladozó házak eltakarására az OSB lap alkalmas, ám ha az ilyen házak közé egy egy kevésbé romos épület is beékelődik, akkor még gazdaságosabb, ha azokról is leverjük a vakolatot, biztosítva ezzel az egységes városképet.

A kátyús utakat és a helyi népszavazásokon 62%-ban csúnyának ítélt embereket OSB lappal fedjük le.

Illegális szemétlerakás történt? OSB lappal takarjuk le a halmot.

Kevés a szemeteskuka a városban. Van megoldás: OSB lap!

Szerdánként a képviselőjelölt úr várja a helyi lakosságot és kioszt 300 OSB lapot!

Párkányra a virágcserepet!

És egyértelmű, hogy felvidítjuk a Búbánat völgyet! Természetesen OSB lapokkal.