Dunaújváros – 4. VK – Nagy Péter

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje Dunaújvárosban, Fejér megye 4. számú választókerületében Nagy Péter.

Nagy Péter a valóságban nem létező személy, mondhatni gyűjtőfogalom, a mögötte álló dunaújvárosi passzivistáink ernyőszemélyisége. Ám ezúton biztosítjuk a választókerület kutyapárti szavazóit, Nagy Péter jelöltindítása teljesen szabályos, legális, törvényes és természetesen lehet rá voksolni, ha összegyűjtjük számára az 500 aláírást.

Köztudott, hogy mióta a város közvilágítása megújult, alig lehet látni éjszaka.

Ez rendkívül káros a belváros gazdasági életére, hiszen az este sétálók semmit nem látnak a kirakatokból, hirdetésekből, de nagyon veszélyes a gyalogátkelőhelyeken is.

Ez utóbbi kérdéssel a város jelenlegi vezetése is foglalkozott, de a milliókból elkészült néhány okos zebra könnyen és hosszútávon képes elromlani, ezért mi más irányból közelítettünk a problémához, hiszen az MKKP számára valóban fontos Dunaújváros polgárainak életben maradása. Kidolgoztuk tehát okosgyalogos programunkat. Íme:

Egyéb kérdésekben a városvezetés jelenlegi irányával egyetértünk. Dunaújvárosi programunk alapján ezért fizetős szabadstrandot követelünk, elsüllyesztjük a Szalki szigetet és minden moziból fagyizót szeretnénk csinálni.

A falevelek ősszel általában lehullanak, amit a legtöbb településen problémaként kezelnek és rengeteg humánerő felhasználásával eltakarítanak. A városi fákat középhosszú távon ezért is szokták mind kivágni. Dunaújvárosban másképpen állnak a kérdéshez. Itt látják azt a vezetők, hogy a falevél akkor is városképi jelentőségű, ha nem zöld.

A leveleket mi is csak azért szedtük össze, hogy egyes kiszáradt fák alatt szétszórhassuk

Egyéb növényesítési akcióinkért elnézést kérünk, ma már tudjuk mekkora riadalmat okoztunk azzal, hogy virágot ültettünk a mozi szétesett elemei közé.  Bocsánat!

A hozzánk intézett nyílt levelet, mintha mi írtuk volna, annyira egyetértünk tartalmával:

A város legnagyobb jelentőségű kulturális intézménye nem lehet vicc, gúny vagy politikai üzengetés, karrierépítés tárgya, alapja, témája. EZ A FAJTA POLITIKAI SÁRDOBÁLÁS MÉLTATLAN A MAGYAR FILMES KULTÚRA MÚLTJÁHOZ, JELENÉHEZ, JÖVŐHEZ ÉS MÉLTATLAN A DUNAÚJVÁROSI DÓZSA MOZICENTRUMHOZ, MINT INTÉZMÉNYHEZ.”


 

CSATLAKOZZ