Bicske, de inkább Felcsút – 3. VK – Horváth Peti

petiplakatA Kutyapárt lapot húz a kihívásra és a legjobb jelöltjét indítja Felcsúton, azt az államférfit, aki politológiát végzett.

Ma már nem néz ki annyira jól, de kisgyermekként nagyon aranyos volt. Képzettsége révén pontosan tudja, hogy gyerekkori képei jóval több szavazót hoznak, mint ha kisállatokkal fényképezkedne.

A választókerületét is ő választotta ki legkörültekintőbben a jelöltek közül.
Bár a környék pár éve igazi ellenzéki fészeknek számít, ezért nehéz terepnek tűnhet elsőre, ám olyan kutyapártos fejlesztések valósultak meg a faluban, amikre bizton alapozhat egy jó politikus.

Felcsúton építette meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt  eddig legfontosabb mintaberuházását, a Kétfarkas Bertalan űrállomást, aminek köszönhetően modern munkahelyek létesültek és beindult az ingatlanpiac, megteltek végre a üres lelátók. A kormány által méltatlanul elhanyagolt településen a  2017. augusztusi első kutyapártos kilövés óta rendszeres az űrforgalom, folyamatosan érkeznek az utazók, a befektetők és földönkívüli magyarok a különféle galaxisokból.

terv2-768x512
Felcsút a kutyapártnak köszönhetően 13ezer év után ismét fontos intergalaktikus csomópont.

Köztudott, hogy az ellenzék egyetlen értelmes beruházása a forgalmas nyíregyházi kisvasút megszüntetése árán, annak  áttelepítésével valósult meg.
Az MKKP nem kíván megosztó politikai harcokat kezdeményezni ott, ahol egyértelműen jó az irány, ezért ezt a kezdeményezést mi is folytatni kívánjuk és még további értékeket csoportosítunk át Szabolcsból Felcsútra. Már tavasszal elhozzuk a lélegeztetőgépeket is Nyíregyházáról.

Horváth Peti tudja hogy Ön támogatni fogja. Ön tudja, hogy csatlakozhat Horváth Peti kampányába?

CSATLAKOZZ