Hódmezővásárhely – 4. VK – Farkas Tamás

Farkas Tamás Rózsa Sándor dédunokája a kutyapártos jelölt Csongrád megye 4-es számú választókörzetében.

Ha nem ismerné valaki a környéket, olyan fontos városok tartoznak ide, mint Hódmezővásárhely, Makó vagy a dél-alföldi Dallas: Algyő.

Van égy családi legenda, miszerint jelöltünk anyai ágon Rózsa Sándor vérvonalához tartozik, úgyhogy égyszerűsítve valóban Rózsa Sándor dédunokájának számít.

Ígérete szerint „mögpróbál hű maradni a névhöz és bátran szömbeszállni a törvényökkel”. Emiatt sajnos már csak 93% hogy az MKKP nem fog lopni.

Mivel inkább Szegedön ismerős, ezért a betyárságot úgy fogja majd gyakorolni, ahogy mindannyiunk fejében él: minél többet kilovagol a pusztába és a subáján ülve beszélget az embörökkel.

És mögnöveszti a bajszát.

 

Rózsa Sándor unokájának határozott tervei vannak a környék fölvirágoztatására.

Makónak például még több pénzre van szüksége fürdőre. Előterömtjük!

De más gond is akad.

A makói hagyma sajnos már régön inkább külföldi, ami amúgy röndbe is van. Ahogy a napelem sem megoldás, hiszen éjjel is köll az áram, így a hagymaövés sem korlátozódhat nyárra és őszre. Ezért örömmel vösszük az importhagymát, föltéve, ha mindégyiket átszállítják Makón és mielőtt a polcokra kerül, átmatricázhatjuk.
Így munkahelyöket terömtünk, a makói hagyma brandje is mögmarad és a street art tevékenységhöz szükségös legalapvetőbb jártasságokat is mögszörzik a helyiek.

Abba bele tudunk nyugodni, hogy külhonból is érközzön hagyma, de Mezőkovácsházán sémmi keresnivalója nincs a hagymanemesítő intézetnek, inkább vasipari központtá tösszük és beindítjuk újra a kardkészítést és a patkógyártást.

Sok helyen jártak úgy mostanában, hogy amit fölújítottak az valahogy sokkal rosszabb lött. A közvilágítási rendszerek mellett erre példa a makói vízvezeték is. A helyi vízvezetéköt Makovecz stílusában fogjuk újjáépíteni. A föld alatt ugyan viszonylag kevesen láthatják majd a gyönyörű facsöveket, ezért kamerákat telepítünk a csövek mellé, amiket folyamatosan kivetítünk a város piacterén.

A makói kórház összevonásával kapcsolatban fölmerült terveket messzemenően támogatjuk, s azt kiterjesztenénk a szegedi kórházakra is, természetösen makói központtal.

“A pusztán a lelkiismeret is, mint a délibáb, csalfa kép.” -részlet jelöltünk Kis vonatrablás című készülő regényéből

 

Hódmezővásárhelyön égyre fogy az államapparátus, nagyon sok köztisztviselőt szögedi fotelekbe ültettek. Ez nem járja! Kivívjuk a szabad fotelválasztási jogot az Alföldön! Ha nincs elég fotel Vásárhelyen, hát lögyön!

Kihasználva a város környékén már kiépült vadászati infrastruktúrát, elindítjuk az ország első Vadászakadémiáját, ahol a vadászat demokratikus alapjai mellett a kétfarkú vadászkutyák kiképzését is mögtanulhatják a jelentkezők.

Mivel a város határban hódokat már nem igen látni, átnevezzük a települést a kőbányai jelöltünk tiszteletére Savköpőmenyétmezővásárhelyre!

Egy követelésünk van még Vásárhelytűl: adják ki a nemrég ott elfogott graffitisöket és kapjanak teljes amnesztiát a császártúl!

Algyő a hazai olajnagyhatalom. Illő lönne, hogy Texashoz hasonlóan a városban telepödjenek lé a tulajdonosok, üzleti ügyeik és magánéletük alakulását pedig sorozatban nézhesse mindön környékbeli magyar embör.

Mártélyon sóval töltjük föl a Holt-Tiszát, hogy végre méltó konkurenciája lögyön az amúgy is túlértékölt Holt-tengernek.

Mög kéne már érteni végre, ha rózsásabb világot akartok, csatlakozni köll a kampányunkba!

CSATLAKOZZ