VII. ker. – 5. VK – Suzi, Döme Zsuzsanna

suzi plakát 1
Suzi a kutyapárt egyik alapítója, a pártelnökség egyetlen tagja, Budapest 5. számú választókerületének képviselőjelöltje Döme Zsuzsanna néven indul a 2018-as országgyűlési választáson.

Nem áll rendelkezésére elegendő idő az összes korábbi és jelenlegi pártfunkcióit felsorolni.
Választási projektje keretében 2225-ig igyekszik mindenkit pontosan informálni az MKKP-n belüli kreatív, stratégiai és operatív szerepéről.


Nyár végi informálás

A VI.-VII. kerületben Budapest programunk megvalósításán túl a helyi gondok megoldása a terv.

A bulinegyed intergalaktikus népszerűségének köszönhető, hogy a világ minden tájáról megfigyelhetőek itt turisták. Erzsébet szemmel ennek rossz oldala is van.
Mi megoldáspártiak vagyunk. Organikus átszervezési programunkat politikai, majd katonai eszközökkel ,több lépcsőben kívánjuk megvalósítani.

Először a turistabuszok helyett áttérünk a városnéző metrókra, így a turisták sokkal kevésbé fognak látszani, hiszen nagy részüket a föld alatt tarthatjuk.

Ezzel párhuzamosan bezárjuk a házasságkötő termeket Angliában, így érezhetően kevesebb lesz a budapesti legénybúcsú.

Basic RGB

Utolsó lépés a dezinformációs szelektálás, aminek végén minden nemzetből egy egy emberpár továbbra is a bulinegyedben mulathat, a többieket viszont kvóta szerint szétosztjuk a többi kerületben, illetve az országban.
Tiltakozás egyelőre nem volt, a IV. kerület, Csepel és Érd a hír hatására néhány pad kihelyezését tervezi, Ócsa pedig az emelt kvóta iránt érdeklődik.

Akik nem mennek maguktól, azokat minden elképzelhető módon félrevezetjük.

Budapest Dezinformációs Turistatérképe, Júnuis 12-re

    

Budapest Dezinformációs Turistatérképe, szeptember 5-től

 

Airbmb helyett Sörbmb! Épp nem használt sörödet egyszerűen kiadhatod.

Ha szétszórtuk ellenségeinket, rátérünk az élet hosszútávú biztosítására.
Gyönyörűek a cserepes fák és vadregényes a fémoszlopos virágtartó, de mára elkerülhetetlenné vált a választókerületben a növényzet meghonosítása.
A klasszikus, földbe ültetett fák senkinek nem kedvencei, összevissza nőnek és sokat kell utánuk takarítani, de sajnos szükség van rájuk. Képesek például gyökerükkel pár év alatt felpuhítani a talajt, ami sokkal olcsóbbá teszi a mélygarázsok építését.
Mi sem szeretjük a fákat, ezért ha épp nem kellenek, a föld alatt lesznek.

Az MKKP hatalomra kerülése esetén az alapvető problémákat azonnal megoldja. Ettől kezdve értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatunk a helyi csoportban meg az oldalon is.

CSATLAKOZZ