VIII. ker. – 6. VK – Racskó Gábor

Racskó Gábor Budapest 6. számú egyéni választókerületében él, bár nem oda járt óvodába, azért jól ismeri a környéket és elég rendes arcnak tartják a helyiek.
Az MKKP régi motorosa. A párt hivatalos sporteseményeinek kommentátora, a háromkapus foci fővédnöke, illetve a gorillakertészet lelkes tagja.

A párt kísérleti űrprogramjában dolgozik, mint biztonságtechnikus és elméleti űrutazó. A sikeres felcsúti kilövést űrelhárítási feladatai miatt lekéste, nem bánja, hiszen sikerült kijavítani a technikai akadályokat és az űrutazás eredményes volt.

Megkérdezte a választókat, mit szeretnének, így egyértelmű, mi a teendő. Megoldjuk a legégetőbb problémákat. Békén hagyjuk a helyiket. Végül, lazítunk.

A gazdaságot élénkítő és felvirágoztató programunk része a gazdagok részére előírt kötelező pénzosztás, amely az eddigi pénzszórást váltja fel. Nemcsak politikusoknak és volt politikusoknak lesz kötelező, hanem azoknak is akik több, mint két éve hordanak öltönyt. Az eddigi kéregetőket hivatásos adakozók váltják majd fel, javítva az idegenforgalom fellendítéséhez szükséges városképet.

A gazdasági reform során kiemelt helyet biztosítunk az ingatlanfejlesztésnek. Az új gazdasági mechanizmus az állapotváltozást irányozza elő. Első lépésben cseppfolyósítjuk a Légszeszgyárat. Az általunk kidolgozott szublimációs eljárás mára már teljes biztonsággal működik, így az idegenforgalmi javulást is biztosítani tudjuk a látogatók számának növelésével.

A Lónyay utcában felváltjuk a mára már elavulni látszó szállodaépítési programot, ezért megépítjük az első és világon egyedülálló gombfocistadionunkat. Brazíliai gombfoci szakosztály közbenjárásának köszönhetően, a Brazil Szövetségi Köztárság vállalja az alapok lefektetését, valamint hivatalos szurkolókat is biztosít a megépült családbarát komplexumba.

A közbiztonság mindannyiunk számára fontos. Annak ellenére, hogy javulni látszik a közbiztonság az elmúlt időben, mióta a helyi zsebes PZ távozott az élők sorából, mégsem lehetünk soha teljes mértékben elégedettek.
A savköpő menyét segítségével a helyi rágcsálókat átképezzük CCTV operátornak, így kisebb rendőri jelenlét mellett is békében élhetünk.
A teljes budapesti közlekedési reformot megelőzően a jegypolitikában eszközlünk majd változást. A kétlépcsős „jegy és bérlet” modell szerint, a járműveken a jövőben BKV-ellenőrök vesznek majd jegyet az utasoktól, a bérleteket pedig a helyi ügyfélszolgálati irodákban fizeti ki a közlekedési vállalat.

A Békesség, a változatosság, és a jó levegőminőség megőrzése érdekében beindítjuk a évenkénti lakosságcsere programot a XII. kerülettel, hogy mindenki szabadon választhasson a béke, a jólevegő és a változatosság között.

A helyi emberek fáradhatatlan kezükről, jó szívükről és vendégszeretetükről ismertek. A pezsgő élet fenntartásához, a kedélyjavításhoz megígérjük.
Lesz tánc!
A város arculatjavítása fontos, de csak egyféleképp érhető el.
Megvédjük a kulturális értékeinket!
A járdák repedezett szürkesége nem állíthat meg minket.
Tovább színesítjük a várost!