III. ker. – 10. OEVK. – Bruti, Tóth Imre

Sokaknak nem kell bemutatni, hiszen „benne van a tévében”, így látható volt szinte az összes stand-up műsorban. Tóth Imre alias „Bruti” humorista, zenész, központi fűtés- és gázszerelő, a csőszerelés Mészáros Lőrince. Szívesen gondol magára úgy, mint Magyarország Robin Hoodja, de nem abban az értelemben, hogy elvesz a gazdagoktól, és odaadja a szegényeknek, hanem, hogy régebben viszonya volt egy Mariannal.

Életútja

Bükkszentjárólapon született egy régi hidegburkoló család sarjaként. Iskolái elvégzése közben már élénken érdeklődött a melegvíz továbbításának misztikus művészete iránt, így csőszerelő lett. Szakmája nagymestereként olyan beruházások dicsérik keze munkáját, mint például a hajdúnánási Özv. Pankotai Béláné etage fűtésének kialakítása, majd nevéhez fűződik Magyarország első látványfűtésszereldéjének megnyitása, ahol élőben nézhetnek bele az ívfénybe, az arra fogékonyak.
Írói vénája korán megmutatkozott, fiatalon megírta Popa Valieszku, a halála napjáig vastüdővel lélegző, román üvegfújó életéről írt könyvét. Ezt követően sokat utazott, főleg tömegközlekedéssel, így jutott el Debrecenbe, ahol ma is él és alkot humoristaként.
Munkája mellett szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik. Autodidakta módon elsajátította a doromb használatát, holtversenyben hatodik lett egy helyi Antonio Banderas hasonmásversenyen. Az elmúlt időszakban főleg ufókat rabolt el és titkos kísérleteket végzett rajtuk. Mellette nyolc gyönyörű és okos gyermeket szült és nevelt fel.

Közszereplés és Politika
2014 környékén ismerkedett meg az MKKP tagjaival, 2017-ben politikusképző tréningen vett részt , majd elindult a zuglói időközi választásokon, ahol 7%-ot ért el, ezzel megelőzve az LMP képviselőjelöltjét. Az eredmény mindenképpen figyelemre méltó, hiszen jelmondatai a következők voltak: „Ha megválasztanak, nem megyek oda” illetve „Ha nem vagyok ott, akkor nem okozok kárt”.


Óbuda
Saját bevallása szerint is Óbuda a kedvenc Budapesti kerülete azon belül is a Római part, így arra gondolt, hogy, ha valaki venne ott neki egy családi házat, biztosan letelepedne. Az árvízvédelemről is pontosan kialakult tervei vannak, különös tekintettel a panelházak első emeletétől fölfelé. De a parthoz közel élőknek sem kell aggódniuk, mobil gát helyett a Duna föld alá terelésében látja a megoldást. Ezen kívül saját csillagképet szeretne Óbudának, és ingyenes köztéri gázkutakat a téli hónapokban.

Miért szavazzon rá?

Ha ön morálisan elhatárolódik a politikusoktól, vagy egyszerűen csak unja őket, illetve nincs, akire jó szívvel tenné a voksát, akkor gondoljon Tóth Imre egyik sokszor emlegetett mondatára: „Ha már jó nem lehet a politika, legalább legyen vicces!”
Tóth Imre „Bruti” vállalja, hogy a Parlamentbe kerülése esetén, maró iróniával savazza az arra érdemes honatyákat.