XV. ker. – 12. VK – Schrödinger jelöltje

Tudománnyal a józan ész ellen

Ki ne hallott volna Schrödinger híressé vált macskájáról? Szerencsétlen jószág egy dobozba zárva várta az eredményt, hogy vajon éle vagy meghalt. Schrödinger ezzel a képtelen példával kívánta cáfolni, hogy a részecskék -mielőtt megfigyelést végeznénk rajtuk- szuperpozícióban vannak. Ez -a macska nagy szerencséjére- csupán gondolatkísérlet volt.
Mi ezt a kísérletet a gyakorlatban is elvégezzük.
XV. kerületi jelöltünk bedobozolásával bizonyítjuk, hogy minden IS a megfigyelőtől, tehát a választópolgároktól függ. Erwin Schrödinger elmélete nyomán a választást egy egyszerre élő és holt jelölttel nyerjük meg. Április 8-ig szuperpozícióban, tehát egyszerre mindenhogy és mindenhol van. Igen, az Ön otthonában is! Április 8-án az Ön segítségével a legszuperebb pozícióba, azaz a parlamentbe kerülhet.

A választási kampány során a tudomány legnagyszerűbb felfedezései segítségével oldjuk meg a létező és nem létező problémákat.

A kerületi szeméthegyek eltüntetésében kulcsszerepet játszanak a sötét anyag létezésére és nem létezésére irányuló kísérletek. Amennyiben a kísérletek sikerrel járnak, úgy a szemét 90%-a máris nem létezik, tehát csak a fennmaradt, valóban létező 10%-ot kell eltüntetnünk. Egy részét eladjuk a Jófogáson, a maradékot kerékpárutakra cseréljük Békéscsabával. Az eladott szemét után befolyt összeget az új, Nemzeti Hadronütköztető megépítésére fordítjuk.
Az M3-as autópálya kerületet érintő szakaszán korszerűsítjük a zajvédelmet. Azokon a szakaszokon, ahol nincs zajvédő fal, non-stop, élő aktív zajszűrőt alkalmazunk. 100 giga W teljesítményű hangfalak és profi gitárosok bevetésével az elhaladó autók keltette hanghullámokat még azelőtt kioltjuk, hogy elérnék a lakók hallójáratait.

A Rákospalota és Újpest közötti átjárást a világon első, mesterségesen létesített Einstein-Rosen hídjával oldjuk meg most és a múltban egyaránt.
A feleslegessé vált, rossz állapotban lévő ingatlanok helyén nemzeti színű feketelyukakat létesítünk. Ezekben további felesleges ingóságokat tudunk majd eltüntetni, többek között nukleáris hulladékot, korrupt politikusokat, államadósságot és buta valóságshowkat.

A trikolor feketelyukak telepítéséből országos-, idővel pedig Európa-szerte működő franchise rendszert építünk ki.
Az egész kerületre kiterjedő, modern tájépítészeti eljárásokat fejlesztünk ki. A Rákos út magnetizálásával egyidőben piacra dobjuk az ú.n magnetmobilokat, melyek 6 méterrel a talaj fölött lebegve közlekednek. 0% károsanyag-kibácsátásuk révén maximálisan környezetbarát járművek, ráadásul hang nélkül működnek, ezzel tovább csökkentjük a zajszennyezést.

Közlekedési reformunk keretében a továbbiakban magas hőmérsékletű szupravezetők alkalmazásával olcsósítjuk a tömegközlekedést. Amit a benzinen megspórólunk, azt rá is költjük a szükséges folyékony nitrogénre.
Tájépítészeti beruházásaink első lépéseként meghajlítjuk a Fő teret. A tér meghajlításával az időt is befolyásoljuk. A teret pontosan olyan szögben és olyan mértékben hajlítjuk, hogy a Fő tér 300m-es körzetében mindig dél lesz. Ez a lakosság életére rendkívül pozitív hatással lesz, hiszen a délre megbeszélt időpontokról sosem fognak késni.

Nekünk fontos az állampolgárok véleménye, így a választások után első intézkedésként népszavazást tartunk arról, vajon akarják-e, hogy a rendelkezésünkre álló fejlett technológiával megállítsuk az univerzum tágulását.