Mohács – 3 VK – Pincehelyi Zita

Pincehelyi Zita Baranya 3. egyéni választókerületében, Mohácson indul a Kutyapárt jelöltjeként. Kutyája, Prücsök jóvoltából kiváló kapcsolatokat ápol a pártelittel.

Az MKKP hatalomra jutása után választójogot adunk a kutyáknak, amivel egyrészt ezer évre bebetonozzuk hatalmunkat, másrészt a Prücsökhöz hasonló ambíciókkal rendelkező ebek is önállóan indulhatnak majd a választásokon, akár gazdijukkal szemben is.

Zita nem tétlenkedhet, Prücsöknek rengeteg terve van a hazai közélet megreformálására.

Felmérései alapján hatalmas lakossági igény van csirkefarhátra, illetve egy nyolcsávos Duna hídra Mohács és a szabadkai piac között. Ezért ezt természetesen megépítjük.

Kezdeményezésére állatüdültetési törvényt hozunk. Minden kutyának színtől, szőrzettől, termettől, fajtától, életkortól, pedigrétől és strandolási meggyőződéstől függetlenül éves kikapcsolódási minimum jár majd, továbbá kötelezővé tesszük a nyilvános halpucolást és a látványhurkatöltést.

Prücsök szerint a hagyományokat akkor tiszteljük igazán, ha magunk is teremtjük, formáljuk. Néha el kell ásnunk egyes elemeit, hogy új ízekkel gazdagodva találjuk meg ismét.

Ezen elvek jegyében megkezdjük a busójárás megújítását.
Egyrészt a hidegebb időszakokban hetente fogjuk megrendezni a hagyományos tavaszűző rendezvényt, illetve tavasz-, nyár- és ősztemetés is rendezünk majd Mohácson a turisták egyenletesebb eloszlása érdekében.
Időjárás-politikánk alapján hosszabb távon amúgy is egyhetes évszakokban gondolkodunk, annyi idő alatt úgyis meg szoktuk unni mindegyiket.

Felmérésünk alapján a helyiek 50% -a szívesen látna brazil szambatáncosokat a rémisztő busók mellett, hiszen a rossz idő megijesztése fontos, de a Tél mellett a legtöbb résztvevő ember, akiknek a vonzó idomok látványa sokkal nagyobb örömet szerez. Mivel a brazil táncosokra Szombathelyen is igény támadt (Savarió Fesztivál) a külpolitikai kapcsolatok komoly erősödése várható a két ország között.

Mohács és a környék más települései között is egyre jobb lesz a viszony, ha Zita lesz a képviselő. Jelöltünk, ahogy a Kutyapárt általában, már most segít ahol tud. Legutóbb a pécsi Tüskésréten az MKKP több megyei országgyűlési képviselő-jelöltjével együttműködve gyógyította meg a szabadidőpark sérüléseit.

Pincehelyi Zita jelöltként indítása mellett a legnyomósabb érv kutyusán kívül az, hogy családja őrzi az otthoni sörkészítés évezredes titkát, amit ezúton megoszt választóival. Vigyázat! A voksukat nem Zitára adó állampolgárok ne kísérletezzenek az otthoni sörkészítéssel. Nekik továbbra is az úgynevezett fizetős sört ajánljuk!

Az ebbe a választókerületbe tartozó Monyoródnak Forma-1 pályát szerzünk és az oldiaknak is van plusz ígéretünk: örök fiatalságot biztosítunk számukra visszamenőlegesen is.

Meggyőztünk? Csatlakozz egyedül vagy kutyusoddal, esetleg más, politika iránt érdeklődő háziállatoddal a kampánycsapatba!

CSATLAKOZZ